![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
هزینه open work permitواسه ویزای همراه دانشجو واسه استان کبک چقدر هست؟ممنون
2020-12-06 07:27:49 Montreal مهاجرت # #ویزای همراه #open work permit #دانشجو #کبک![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#ویزای همراه
#open work permit
#دانشجو
#کبک
#ویزای همراه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای ویزای همراه(اوپن وورک پرمیت)شخص همراه گواهی عدم سوپیشینه باید بزاره؟
2021-09-15 15:14:00 #Canada [برای ویزای همراه] مهاجرت
با ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید واقعیتش من نمیخوام وکیل بگیرم و خودم برای ویزای همراه اقدام کنم ، همسرم ویزای تحصیلی گرفتن و الان ۱ ماهه که رفتن کانادا ، آیا ویزای owp رو باید اقدام کنم یا ویزای توریستی ؟ و سوال دوم اینکه یه دختر ۱۳ ساله دارم که از همسر سابقم هستش ، حضانتش با منه ، برای دخترم ویزای توریستی اقدام کنم ؟ ممنونم ?
2021-09-18 02:29:00 #Canada [برای ویزای همراه] مهاجرت
آیا کسی که open work permit رو از استان کبک گرفته میتونه در استان دیگری مشغول به کار بشه؟ ممکنه با ابن کار بعدا برای پروسه pr مشکلی پیش بیاد؟
2021-09-16 09:42:00 #Montreal [مشغول به کار] مهاجرت
میشه تو کیس متاهلی تمکن رو به نام شخص متقاضی open work permit گرفت یا حتما باید به نام main باشه؟
2021-09-30 02:19:00 #Canada [permit] مهاجرت
کسی هست از دانشگاه kwantlen polytechnic اطلاعاتی داشته باشه رفته باشه این که با ازمون دولینکو دانشجو میگیره درست هستش؟؟؟
2021-08-31 03:06:00 #Canada [دانشگاه] مهاجرت
روز در مورد اقامت دائم بعد از تحصیل در کبک داشتم این که میگن بعد از اتمام تحصیل در کبک با مدرک b2 فرانسه میتوان اقامت دائم گرفت فقط فرد اصلی که دانشجو بوده باید مدرک b2 ارائه بده یا همراه هم باید مدرک b2 بگیره؟
2021-08-31 06:37:00 #Canada [بعد از تحصیل] مهاجرت
برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Saskatoon [کانادا] مهاجرت